În cele ce urmează, noi, comuniștii de la Flacăra roșie, ne permitem să scriem despre un jeg uman pe care l-am votat mandate la rând, chiar și la europarlamentare (sincer, atunci ca să scăpăm de el). Este vorba despre marele vizionar Gheorghe Falcă. Adică, personajul care a adus Aradul la stadiul de comună. Individul, care a venit în orașul nostru cu o plasă de nailon, a ajuns, spun cei din jurul său, să se lăfăie acum în bani și averi. După ce Gheorghe Seculici, care avea să ajungă să-i fie socru, după ce Traian Băsescu au investit moral în el, Falcă le-a întors spatele. De Seculici chiar și-a bătut joc.

Acest jeg uman, nici măcar în calitate de europarlamentar, nu s-a sinchisit să iasă în această perioadă grea pentru România și, implicit, pentru Arad, cu un comunicat de presă. De încurajare pentru pulimea care l-a(m) votat, de mulțumire pentru personalul medical din spitalele arădene, care este epuizat de efortul depus și care mai are mult de tras de acum înainte. Dar, atunci când a avut nevoie s-a lins pe lângă noi toți (relevant este cazul patronilor localurilor de la Ștrandul Neptun), a ieșit cu discursuri pompoase, cu tone de promisiuni cu scopul de a-și realiza visul de preamărire și realizare materială. Însă, divinitatea are grijă să rezolve problema. Apropo, ați văzut vreodată dric cu remorcă în care persoana întinsă pe spate și cu mâinile pe piept să-și ducă averea în groapă? Că noi nu am văzut.

Dacă tot veni vorba despre avere, să spunem și faptul că pe acest Falcă de la Dideștii de Oltenia nu l-am văzut pe nicio listă de donatori. Fie de bani (vezi, de exemplu, la București, cazul Becali), fie să cumpere personal, vorba vine, materiale, consumabile (măști, halate, mănuși de unică folosință etc.) pentru spitalele arădene? Că bani are, stați liniștiți! Numai ușa de la garajul viloiului pe care și l-a tras pe Malul Mureșului, a costat cât o garsonieră. Și toată această avere din salariul de bugetar, că numai la stat a „lucrat” toată viața. Chiar și atunci când s-a legat la pufoaică cu sârmă și umbla cu bodoanca împreună cu muncitorii de la Drumuri Municipale. Dacă nu ne credeți, întrebați-l pe Caius Parpală, care pe atunci era director adjunct la Drumuri Municipale, și care știe mult mai multe amănunte de acest gen, despre cine a fost Zeus de Arad.

Am mai vrea să continuăm, dar ne-a apucat deja scârba. Și când te gândești că și noi, așa cum am mai zis, l-am votat…

R.D.S.

Sursă foto: internet

(p)

5 COMENTARII

  1. Un jurnalist mai redus ca Tine nu am vazut te gandesti ca la ziarul vostru online pot intra si copiii si ei poate nu inteleg termenul asta frumos de ”jeg de om ” nu imi vine sa cred ….
    Voi ce studi aveti ? Asa va invata la Liceu Facultate sa va Exprimati ? Niste nesimtiti

    • Dupã cum te exprimi și scrii (studi) cred ești chiar “jegul de om” , nimeni altul decât Gheorghe , eternul mincinos , Falcã !!

  2. ”…noi, comuniștii de la Flacăra roșie, ne permitem să scriem…” Din acest ”citat” nu cred ca are cine să le “lege șireturile”, este treaba lor cum se exprima, nu îți place, nu cumperi, a cui este vina ca un părinte își lasă copilul de “izbeliște” pe internet? Exista oameni plătiți care să îi caute “de noduri”, noi cititorii, azi suntem aici, mâine pe alt site… .

  3. De multi ani a promis falca demolatorul ca baga buldozerul si darama ( e specialitatea lui ) toate constructiile ilegale de pe Marului din Alfa , fosta balastiera si zona inundabila a Muresului . Pana azi nu s-a tinut de promisiune , in zona colcaie de tigani autohtoni cat si din alte judete care striga , urla , injura , arunca resturi pe jos , fac mizerie la containere , merg pe drum desi exista trotuar , etc . Tiganii locuiesc in colibe darapanate si insalubre , construite fara avize si proiecte , nu platesc impozite . Garajele noastre aveau proiecte si toate avizele necesare , ce sa intelegem de aici ? Rusine lui falca cel fara cuvant si fara caracter !

Comments are closed.