Ultima Oră: Trei medici din Arad, de la Spitalul Județean sunt internați, fiind depistați pozitiv, la Timișoara! Este vorba despre dr.Albu, de la ATI, de dr.Bica și de dr.Blajovan de la secția Contagioase! Conform informațiilor primite de la colegii noștri din Timișoara, medicii respectivi sunt „pe aparate”! Cum la Timișoara ajung informații la presa locală de acolo, iar Prefectura Arad, Consiliul Județean, Direcția de Sănătate Publică și Spitalul Județean tac? De la ora 9.00 nu am mai primit niciun comunicat oficial. Oricum, gunoaielor, o să-i aveți pe conștiință pe acei care puteau fi salvați dacă voi nu tăceați și tăceți în continuare ca și porcul în cucuruz!!!!

Sursele noastre ne-au mai dat o veste deloc îmbucurătoare. Nu mai puțin de patru medici, dintre care și de la Secția Infecțioase a SJArad au fost depistați pozitiv la testul COVID -19. Adică, exact de la secția pe unde a trecut pastorul (Șerban) care a decedat de curând de Coronavirus? Dar, pe la secții din SJA nu a fot purtat, că la pilele lui, în frunte cu managerul Carmen Lucuța, totul a fost posibil. Chiar și cu riscul îmbolnăvirii personalului medical și a pacienților.

Vă mai spunem că unul dintre medicii care l-a consultat a fost dr. Mirandolina Prișcă, fost manager al SJArad.

Pentru confirmarea sau eventuala infirmare a știrii așteptăm de la Biroul de presă al Spitalului, și de la alte organe competente, informații clare și complete!

P.S. Totodată, un bărbat din Nădab, de 45 de ani, a fost confirmat, acesta acuzând, la început, senzația de sufocare.

https://flacara-rosie.ro/2020/03/28/patru-medici-de-la-judetean-au-fost-depitati-pozitiv-se-ingroasa-gluma/

Vom reveni!

 

2 COMENTARII

  1. Daca redactia acestui pamflet ar avea un minim de bun simt, si-ar cere scuze d-nei doctor Albu! Pacat ca incercam sa taram un OM care este cu adevarat Linia I, si care isi face meseria cu devotament, fara a se plange ca alti doctori, ……in mizeriile invidiei altora!
    Respect d-na doctor!

Comments are closed.