Noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, arătăm că suntem umani și declarăm că suntem – cu gândul, nu faptic, Doamne, Ferește – alături de nefericitul Handrei Hando (așa se scrie, cu indicativul Ungarie în față), care ne-a anunțat că a fost diagnosticat pozitiv la coronavirus.

Acuma, ne este și jenă să spunem, poate că e o greșeală,  că ăia care l-au testat au crezut nu că trebuie să-l testeze, ci să-l atesteze, așa că, din obișnuință l-au atestat ca pozitiv ! „Am fost testat Covid-19 și sunt pozitiv. Am ajuns la Spitalul TBC, de astăzi intru în medicamentația pentru pacienții în această situație”, ne spune Hando pe facebook. Poate îi spune Tifi că se zice medicație, nu medicamentație.

Să-i fie medicația de sănătate, dar tot vrem să mai zicem ceva despre Comunicatul lui: „ Probabil că prin contactele cu diferite persoane, în ultimele zile, m-am expus,  chiar dacă am încercat să iau multe măsuri de precauție. Mă încearcă emoții ca pe orice persoană aflată în această situație, dar am încredere în tratamentul prescris de medicii arădeni și sper să revin cât mai curând la Consiliul Județean, să mă alătur demersurilor pentru limitarea efectelor pandemiei în județul Arad”. Vă doresc tuturor sănătate și atitudine pozitivă, să trecem cât mai repede peste această experiență nedorită! Un gând bun și colegilor din Consiliul Județean, care rămân pe „baricade” împotriva virusului păcătos: spor la toate! Și nu uitați, cei care puteți, să stați acasă!”. Nu dragul nostru-vorba vine-Hando, nu tu te-ai expus prin contactele cu alte persoane, ci ele s-au expus, prin contactul cu tine, nu în ultimele zile, ci în ultimii ani !

Îți dorim ca medicația să te facă bine, dar te rugăm să revii cât mai curând, ci să urmezi propriul tău îndemn: stai acasă!

BEȘ BAR

P.S. Dacă tot stă pe cameră, în canatină s-au ce-o fi, poate ne spune cum a reușit să falimenteze parte bună din presa arădeană (ziare, WEST TV etc., asociații), chiar și unele departamente care mai funcționau cât de cât la CJ Arad.

(p)