Co-organizatorii privați ai festivalului de la Bulci îi solicită lui Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, ca toate fondurile pentru ediția din acest an prevăzute de Centrul Cultural Județean Arad, în calitate de co-organizator al manifestării, să fie dirijate spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, pentru a fi folosite în contextul luptei cu noul coronavirus.
„Credem că este în interes public imediat un asemenea gest și, de asemenea, în spiritul care guvernează acest festival. De aceea îi solicităm președintelui Consiliului Județean ca toate fondurile publice prevăzute pentru ediția din 2020 să fie redirecționate spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat jurnalistul Orlando Toader, reprezentantul societăților private care contribuie de peste un deceniu la organizarea festivalului de la Bulci.
De remarcat, că acest lucru nu însemnă că ediția din acest an a festivalului nu va avea loc. „Dacă situația o va permite, vom organiza ediția din 2020 exclusiv din fonduri private”, a subliniat Orlando Toader.
De remarcat, că între agenții privați care contribuie an de an la reușita festivalului se regăsesc SC Selin’s SRL, SC Filip SRL, SC Laura Flowers SRL, Bergenbier, Taverna Pecicană, SC Elecon Plus SRL, SC Eastern Technology SRL, Von Meister, Port Arthur, SC Touchart SRL, NewsAr Press, Port Arthur etc.

Foto: livearad