Stați, stimați tovarăși și pretini, că nu a făcut scandal referitor la dramatica situație prin care trece sistemul sanitar din Arad, acum cu ocazia Coronavirusului, ci a făcut circ pentru că habar nu are să folosească un banal bancomat, să-și plătească o și mai banală factură la utilități.

În drumul spre inaugurarea „începerii lucrărilor” (a câta oară!!!!) la spitalul de campanie de la EXPO Arad, Ghiță Stoian – prefectul de tristă conjunctură politică PNL a Aradului, i-a zis șoferului să oprească să-și plătească o factură de utilități, la o Agenție BRD. Că cum Ghiță Stoian, comunist la pregătirea de bază, se uită la aparat ca și boul în țavă, normal că nu a știut cum să-l folosească și că cum se procedează. Concret, n-a știut să ia doi lei rest, deși bancomatul fluiera de zici că era sirenă în port, și de acolo toată tărășenia. Că doar, komunistul are valoare, nu! Că nu degeaba și-a pus muierea, pe Madona (nu râdeți, că așa o cheamă pe distinsa soție a domnului prefect) secretar general al Primăriei Arad. Adică, mâna dreaptă a lui Bibarț, cu tot cu mârșăviile lui.

Din înregistrările ambientale și din cele povestite de către unii clienți din bancă am reținut:

”Deci, băi, fraților, astăzi (09.04.2020, n.red.) în jur de două vine un client la bancă să își plătească factura de gaz. Si se pune omul acolo la bancomat, bagă banii, scanează factura alea, alea și bancomatul îi dă 2 lei înapoi. Piuie bancomatul în draci acolo, el nu îi scoate. Și bancomatul i-a întors înapoi. Bineînțeles, că acei bani s-au sucit s-au întors, și s-a blocat bancomatul. În minutele următoare vine furtuna în BRD la sucursală. Se prezintă la ghișeu. i s-a spus frumos că trebuie să meargă să facă refuz la plată, că bancomatul este o mașinărie, că se poate defecta. La care (nu putem reda expresia) personajul în cauză scoate o legitimație, se prezintă ca fiind prefectul Aradului. S-a și prezentat, dar dracu l-a auzit. Nu au trecut nici 10 minute, că la bancă să prezintă o doamnă la ușă. Arată și aia o legitimație, frate. Că e de la …, că domnului prefect i-o furat banii BRD-ul. Cine e de vină că Domnul prefect, în anii ăștia, în care se plimbă pe banii statului, nu știe să facă o plată online la e.on gaz, de la cardul lui de căcat. Și personalul băncii i-a că trebuie să facă un refuz la plată,  iar în momentul când se alimentează bancomatul, o să se găsească acel plus de casă și o să i se returneze banii Domnului prefect. Și ce a făcut mai departe, i-a  făcut o invitație șefului agenției, să meargă în data de 14, să îi explice cum funcționează bancomatul, și că de ce i-o luat banii, la Domnul prefect, bancomatul. (…)

Băi, eu nu știu, că eu nu-l rețin pă … o fost o dracu știe să-l ia, dar se găsește procesul verbal și o să vă spun cine o fost: că nu știu băi, dar în 10 minute să se prezinte. Păi, vă dați seama ce pile are Domnul prefect? Și după ce o plecat ăla o mai venit alt control.
Vă dați voi seama măi, domn prefect stătea în 200 și ceva de lei cât, chipurile, i-a mâncat bancomatul, că nu știut să ia rest 2 lei? Și a mai și făcut scandal că i-o furat BRD-ul banii. Eu așa ceva nu am văzut în viața mea. Un prefect stă în două milioane, pentru că oricum îi recupera, a făcut ditai scandalul că se grăbea că, cică, avea nu știu ce întâlnire să inaugureze nu știu ce la Expo, știi? Și el dădea și tuna acolo vreo jumate de oră în bancă, deci se vede pe camere, gesticulările, nervii și ce a făcut cu cei de la bancă și sub ochii clienților. Băi, frate e nebun ăsta, tată, și mai e prefect, auzi măi…”
Bănkașul KOMUNIST
P.S. Poate l-o fi lăsat nervii. Că capul… Sau s-a grăbit se verifice cum se împart cele 3 (trei) milioane de euro!!!!! sumă pe care CJA a alocat-o, a șsptea zi după Scriptură, pentru amenajarea unui spital de campanie. Și când te gândești că tot pavilionul cu pricina, construcția sa, a costat la acea vreme 5 (cinci) milioane de euro! Dar, când să bagi brandul dacă nu acum, în situații extreme?