Stimați locuitori,

În după masa acestei zile a sosit prima comandă de 1000 bucăți măști și mănuși, care vor fi distribuite de către farmacia din Zăbrani, Tinuț (localitatea Chesinț) și Petre Milincu (localitatea Neudorf)! Până sosește următoarea comandă, de 2000 măști si mănuși, rog doar persoanele care nu au posibilitatea achizitionării acestor produse, să contacteze persoanele mai sus menționate!
Începând de mâine, vor fi sancționate toate persoanele fizice și juridice care nu respectă, atât Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență cât și prevederile Ordonanțelor Militare!

Cât privește programul Sărbătorilor de Paște, în condițiile în care acordul încheiat între Patriarhia Română și Ministerul Afacerilor Interne, permite deplasarea credincioșilor pentru primirea Sfintelor Paști, în zilele de vineri 17 aprilie și sâmbătă 18 aprilie în intervalul orar 07,00-17.00, vă ROG să stați acasă deoarece:

– slujba de Înviere se va desfășura fără participare credincioșilor în biserică, iar la orele 23,30 pompierii voluntari echipați corespunzător, vor lua Lumina Sfântă și o vor duce credincioșilor, pe toate străzile localităților Zăbrani, Chesinț și Neudorf! In acest sens, o singură persoană din fiecare familie va astepta la poartă, cu câte o candelă, sosirea voluntarilor!
– Sfintele Paști va fi distribuit în localitatea Zăbrani, în ziua de sâmbătă orele 11,00 de către pompierii voluntari care, vor duce anafură tuturor credicioșolor! De asemenea, credincioșii vor aștepta sosirea voluntarilor la poartă! În satele Neudorf și Chesinț anafura va fi împărțită de către Preotul Paroh!
În acest sens, transmit tuturor credincioșilor să stea acasă!!!

Sărbători Luminate tuturor, oameni buni!

Marian TOADER, primar