Flăcăruia noastră comunistă nu mai este ca pe vremea lui Ceaușescu, cenzurată de către Comitetul Central, ci  promovează libertatea de expresie. Așa că noi preluăm orice opinie, dar facem precizări atunci când nu ni le asumăm. Iacă așa a fost cu și cu opinia d-lui senator Valer Marian, care a scris un articol super despre supremația caracatiței portocalii la Arad. Pe fond, ca să vorbim în termeni juridici – are perfectă dreptate, dar trebuie să spunem că, luat de val, prea i-a atribuit lui Celentano niște puteri supranaturale, zicând, printre altele, că el, adică Falconeti, a fost faraon încă de mic. Zice Valer Marian că Falcă l-a promovat pe Secsulici ca președinte al Consiliului Județean, că i-a făcut pe Igaș și pe Cionca parlamentari, că l-a făcut pe Coldea șef la SRI. Noi, comuniștii pe rit nou, știm cum e să ridici în slăvi pe cineva, dar chiar așa, să-l faci pe Falconeti Dumnezeul PD-ului, e cam mult.
Ca să lămurim:  pe vremea aia,  Gheorghe Secsulici a ajuns președinte al Consiliului Județean pentru că el l-a înființat, știind mai mult și mai multe decât alții care nu știau nimic. El, ca președinte al PD Arad, l-a promovat pe imberbul Falcă, posesor al unei plase de un leu, în politică, fără a visa măcar că acesta îi va fi ginere. Jițză, precum Cătălin, băiat din flori și din pripas, dar îndrăzneț cu ochii, încerca să o pipăie la chiloței pe Anca Boagiu, care la vremea aceea era președinte al tineretului PD pe țară, iar Secsulici o rugase să-l facă președinte al organizației de tineret PD Arad. Ceea ce juna a și făcut. Tot Secsulici i-a inventat și pe Igaș, Ioțcu și Cionca parlamentari, și tot el l-a făcut pe Blejnar șef la ANAF, iar pe Coldea barosan la SRI. Abia după aceea, debarcându-l pe Secsulici, a ajuns Falcă Faraon.
Am făcut doar precizările cuvenite, conform eticii și echității comuniste, dar asta nu înseamnă că nu așteptăm în continuare opiniile domnului senator Valer Marian!
Foto: Opinia Timișoarei

1 COMENTARIU

Comments are closed.