Comisia Europeană a cerut statelor membre ale spațiului Schengen și statelor asociate spațiului Schengen să prelungească cu încă 30 de zile, până la 15 iunie, restricția temporară privind călătoriile neesențiale în Uniunea Europeană.
Restricția de călătorie se va aplică „zonei UE+”, care include toate statele membre ale spațiului Schengen (inclusiv Bulgaria, Croația, Cipru și România) și cele 4 state asociate spațiului Schengen (Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția) – în total, 30 de țări.
„Obiectivul general – de a limita răspândirea coronavirusului prin intermediul unui nivel scăzut de interacțiune socială – este încă valabil. În ciuda progreselor înregistrate în multe țări europene, situația la nivel mondial este foarte fragilă. Este imperativ ca măsurile să fie luate treptat, diferitele restricții urmând să fie ridicate etapizat”, a declarat Margaritis Schinas (foto), vicepreședintele pentru promovarea modului nostru de viață european.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentÎN ARMATĂ
Articolul următorDESPRE PRIETENIE

1 COMENTARIU

  1. Pai daca mai stam pe tusa 30 de zile,oare sa mai primeasca salarii cei care o freaca la rece in diferite institutii comunitare?Si asa nu se vede nimic in urma lor.Eventual,daca admitem sa ramana pe posturi,pot face servicii utile populatiei.Care presedinte imi aduce un pachet de tigari? Ho…numa’ncet,nu va inghesuiti.

Comments are closed.