Vă place sau nu, Aradul a ajuns, de fapt este de mult, moșia pedeliștilor, PD, PD-L, PNL cum se numesc astăzi. Și nu numai Aradul, comuna Arad. Astăzi haideți să vă spunem ceva despre sănătatea din comuna și județul nostru. Cu ajutorul neprecupețit al Contesei de Hășmaș, cu influențele ei, cu pixul (că stiloul trebuie să ști să-l folosești, că altefel rupi penița și hârtia cu el) semidoctului sau semianalfabetului Iustin Cionca, mai marele județului, sănătatea arădeană a intrat pe mâna lor. În sens negativ, bineînțeles. Afaceri peste afaceri. Aparatură medicală, atribuiri directe de contracte etc,. toate sunt pe mâna lui Cionca (devenit în ultimii ani cel mai înstărit arădean, spun unii). Un individ care și-a terminat liceul (după șase ani de la terminarea a zece clase!) la seral. La intervenția unui magistrat, nu spui cine, vorba aia.

Ei, bine. În funtea Direcției de Sănătate Publică Arad a fost „cocoțat” un anume Horea Timiș. Individ venit de pe „moșia” lui Mircea Hava, mare sculă politică, șef peste Alba Iulia, acum europarlamentar cum este Falcă, botoxatul. Acest Timiș, a fost șef la DSP Alba. L-au prins cu ceva șmecherii (vezi internet), l-au dat afară, dar a câștigat în instanță. Paradoxal, la fel ca Falcă, tot la Alba Iulia!

Soția acestui Timiș, ajuns șef peste noapte, este șefa secției de epidemiologie de la Spitalului Județean Arad (clinic nu mai zicem, că și așa Goldișul, cu toată Medicina sa, este cu ambele petru picioare în groapă). Deci, la Arad, cine are o vină mare în răspândirea Coronavirusului în județean? Când a izbucnit pandemia, din străinătățuri nu au apucat să vină „conaționalii” noștri. Pandemia, în județean, a izbucnit de la pastorul cu pricina (plimbat în tot spitalul de către fosta director Carmen Lucuța, și ea neoprotestantă) și de la tatăl unei doctorițe de la Ineu. Despre aceste aspecte am mai scris.

Să fim bine înțeleși! Ce a făcut, cum a fost pregătit spitalul județean Arad, de către distinsa doamnă doctor epidemiolog Timiș? Dar, poate că era prea ocupată să reprezinte interesele unui mare concern mondial din domeniul dumneai de activitate…

Vom reveni!

BEȘ BAR

2 COMENTARII

  1. Aceasta distinsa doamnă să știți că e o doamna ba nu va e rușine să tot puneți articole negative despre acești oameni care sunt zi și noapte prezenți pt noi Cionca e deadeptul un om cu caracter faceți și voi ce fac ei familia Timiș nu și-au văzut părinții și frații de 3 luni și voi tot prosti scrieti

  2. Nu știu cine a scris articolul asta, dar este scris foarte unprofessional
    Dacă ai trai intr-o țara civilizata ai fi dat in judecată a doua zi pentru discriminare “neoprotestant”, “botoxat”, lăsând deoparte profesionalismul, îți lipsește bunul simt și cei 7 ani de acasă.

Comments are closed.