Ne-am tot mirat, noi și cititorii noștri mai comuniști decât noi de ce nu ne parvin cifre exacte, reale ale îmbolnăvirilor cu COVID. Din Arad, bineînțeles. Pe de o parte, prefectul komunist de Arad, ordinarul de Ghiță Stoian – sluga nemernică al lui Jitză Falcă, nu a avut voie să le facă publice (așa zice gura lumii din Prefectură), iar pe de altă parte pentru simplul fapt că șefi din Spitalul Județean, și rude ale acestora, au fost infectați cu coronavirus.

Bunăoară, soția lui Mircea Onel – directorul medical al SJU Arad, și ea medic în cadrul spitalului, a avut COVID 19. Pe cale de consecință l-a îmbolnăvit și pe partenerul de pat. Care, la rândul său și-a infectat subalternii, care la rândul lor… și așa mai departe.

De ce s-a ținut la secret acest lucru? Simplu. Bănuim că doctorița Timiș, soția mult mai celebrului (vorba vine) șef al Direcției de Sănătate Publică Arad Horea Timiș, fiind epidemioloaga șefă a Județeanului nu a vrut să se afle că pe tarlaua ei există COVID 19! Zicem noi. Dar, despre asta vom spune mai multe, cu actele pe masă. La fel cum vom face și cu numele îmbolnăviților din fruntea Județeanului din Arad. Că, vorba aia, „docomentele vorbește”.

Deci, domnule Mircea Onel, ai avut sau nu ai avut? Că de-acuma o să ai.. altceva. Așteptăm un răspuns, o reacție oficială pe adresa redacției, cel puțin.

La bună vedere!

BEȘ BAR