UTA, echipa de suflet a arădenilor, este încolțită din toate părțile. După ciudata hotărâre a federației, ca să nu zicem răuvoitoare, interesata hotărâre dictată de „elementul” Burleanu, o altă voce antiUTA se bagă în seamă. Personajul malefic care a distrus sportul arădean, a demolat patru stadioane, a făcut din Arad o comună mai răsărită, este vorba despre botoxatul de Falcă, se bagă și el în samă. Nu să ajute UTA, dimpotrivă.
Surse apropiate clubului, dar și din anturajul vizionarului, vorba vine, Falcă ne-au adus la cunoștință faptul că „Zeus” a comandat retragerea plângerii pe care conducerea Campioanei Provinciei a făcut-o, zilele trecute, la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv sau Tribunal Arbitral du Sport / Court of Arbitration for Sport) de la Lausanne. Plângere pentru care, dacă suntem bine informați, conducerea UTA-ei a plătit o taxă obligatorie de 10.000 de euro. Bani care în cazul în care se retrage plângerea s-au dus pe apa sâmbetei.

Falcă a mers până acolo încât ar fi amenințat conducerea clubului cu repercusiuni dacă nu își va retrage plângerea. Cică, ar fi vorbit botoxatul de Arad cu Burleanu și acesta din urmă a sugerat ca UTA să facă acest gest.

Intenționat nu am cerut părerea conducerii clubului pentru ca să nu facem rău acelei sau acelor persoane, care și așa sunt puse de către „demolatorul” Aradului, dr.Falcă, într-o situație penibilă, periculoasă chiar. Că la câtă minte și ură are Falcă te poți aștepta la orice.

Romulus D.