Primul târg on line româno-chinez,  „Global Expo”, deschis în 11 iunie, s-a încheiat ieri, 15 iunie. Cinci firme arădene interesate de importurile din China au avut șansa de a intra în contact cu firmele chinezești pentru a stabili relații comerciale. Implicată în acest proiect, Asociația Pro China Arad, filială a Casei Româno-Chineze,  a facilitat înscrierea firmelor arădene și va oferi, în continuare, suportul necesar pentru finalizarea contractelor.

„Pentru firmele din România, acest târg on line a reprezentat o soluție optimă pentru a putea continua sau demara noi relații comerciale între partenerii economici din cele două state. Faptul că cinci firme din Arad au fost interesate de acest eveniment, nu poate decât să ne bucure și confirmă  bunele relații între cei doi parteneri”, a precizat președintele asociației, Gianina Ignuța.

Expoziția Online de Export Zhejiang 2020 a fost  organizată în sistem  B2B (business to business) de către Departamentul comerțului din provincia chineză Zhejiang împreună cu  Zhejiang Broad International Convention & Exhibition Co., Ltd. și s-a bucurat de sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze la București și al  Casei Româno-Chineze.

 

G.I.