Este strigător la cer ceea ce se întâmplă în țărisoara noastră, de mai bine de trei luni de zile. Sub acoperirea acelui corona virus mult mediatizat, cu scopuri meschine (este părerea a tot mai mulți medici, sociologi, politologi și analiști politici), s-au declarat inoportun și fraudulos în România cele două stări de urgență și de alertă și se vrea continuarea celei de a doua, tot la fel de inoportun și fraudulos. S-au făcut aceste lucruri cu o aroganță și cu un tupeu peste măsură, pentru a isteriza și îngrozi poporul român. Timp în care puterea și clica ei și-au jucat rolul într-un spectacol catastrofal, dar bine regizat și pus în scenă.

Astfel, s-au închis societăți comerciale, școli, unități sanitare, biserici, etc. S-a diminuat mult producția din România, s-au cheltuit mulți bani cu șomajul tehnic, timp în care firmele peneleilor și-au făcut mendrele rotunjind consistent ale lor venituri, prin achiziții și contracte fără licitații prin alocarea de mari fonduri. Cică, pentru măsuri de protecție împotriva Covid 19. În scurt timp vom ajunge într-o imposibilitate de plată a salariilor, a pensiilor și a altor drepturi bănești, pentru că împrumuturile făcute de „specialiștii” acestui guvern sunt enorme .
S-a făcut o mascaradă, care încet , încet iese la iveală prin tratarea celor infectați cu acest virus agresiv, dar nu atât de periculos precum se spunea de către specialiștii plătiți bine în acest sens.

În timpul acesta, mii de bolnavi suferinzi de alte boli cronice și mult mai periculoase au fost lăsați fără asistență medicală și chiar fără tratament , mulți dintre ei murind cu zile , iar decesul lor fiind decontat pe Covid 19.

Un lucru extrem de negativ pentru poporul român creștin, dar bine intenționat, a fost acela de închidere a Bisericilor Creștine, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în România. Cum își permite cineva să închidă Sfânta Biserică a lui Hristos, instituită acum două mii de ani prin Crucea de pe Dealul Golgotei, pe care a fost răstignit Mântuitorul, deschisă pentru veșnicie prin ÎNVIEREA MÂNTUITORULUI și consacrată prin POGORÂREA SFÂNTULUI DUH? Și văd că se menține cu tupeu și neobrăzare acea hotărâre demonică de a rămâne închise bisericile, dar se deschid terase, birturi și mall-uri. Ba mai mult, mai zilele trecute s-a organizat și autorizat un spectacol unde slugile satanei, în prezența și tăcerea unor miniștri, au denigrat și batjocorit Biserica Ortodoxă .
Fac un apel și adresez o insistentă rugăminte către toți cucernicii, cuvioșii, preasfinții, înaltpreasfinții ai BOR, să se mobilizeze și să obțină deschiderea bisericilor. Nu se poate ca satana, prin acoliții săi, să îi oprească pe creștini să se roage în biserici.
Mai vezi câte unul din susținătorii pnl-ului, ai actualului așa zis guvern și al așa zisului președinte, care cu un tupeu ieșit din comun spun că tot ceea ce s-a făcut în acest timp în România este un lucru bun, iar cei care afirmă contrariul sunt sub influența unui defetism indus. Vă dați seama până unde merge nelegiuirea penelistă.
Despre așa zisa opoziție, recte psd-ul, ce să mai vorbim? Nu a întreprins nimic împotriva acestei stări de fapt, în afara unor luări de cuvânt anemice, total neconvingătoare. Probabil că sunt șantajați și puși cu botul pe labe de către justiția penelistă, altfel nu mai știu ce să cred.
Dumnezeu să ne ajute să scăpăm de această pecingine pusă peste România, și de ai săi artizani !

Marius BRASAI