Noi, comuniștii de la Flacăra roșie avem o vorbă: îmi pare bine, uneori, că pot să tac! Și, mi se suflă în cască, ar mai fi una: cum te poți tu umple de… rahat, nu o poate face nimeni. Dar, în Aradul îmbuibatului botoxat de falcă (care a transformat Aradul într-o comună), al semidoctului de cionca (care și-a făcut liceul la seral, după ani buni de încercări) și al altora, parveniți ca ei, totul este posibil.

Atunci când banul, făcut ilegal – bineînțeles, și grandomania îți întunecă mintiuța, așa mică și proastă cum e ea, uiți azi ce ai declarat ieri. Iar cazul cu Cetatea Aradului nu este nici pe departe singur, sunt altele și mai și, asupra cărora vom reveni!

Până atunci, însă: „După prostul obicei a lui Falcă, Călin Bibarț s-a sucit la 180 grade în două săptămâni pe tema cetății Aradului. Pe 8 iunie delegația PNL cu Falcă, Bibarț și compania mimau în fața lui Ludovic Orban că nu știu că cetatea Aradului se află în proprietatea primăriei Arad încă din 2010, fapt demonstrat public cu acte și argumente de senatorul Mihai Fifor, în repetate rânduri. Acum, în mod halucinant, același Bibarț își face obrazul și mai gros și vorbește ca un îngeraș de cetatea Aradului drept proprietatea primăriei Arad cu pistă deschisă pentru investiții europene. Cât tupeu trebuie să ai să schimbi placa propagandistic în mai puțin de o lună?” – a spus Ilie CHEȘA, consilier local PSD.

BEȘ BAR, șef mare și lingău la CJA