Cam asta e diferența pe care administrația locală arădeană, prin primarul (sau primatul) Bibarț, o face între interesul arădenilor și interesul propriu. Adică, cu alte cuvinte, își bagă piciorele în binele nostru.
Stația de tramvai de la Podgoria spre centru a fost cadorisită, acu’ ceva vreme, cu această monstruozitate reprezentând, probabil, un computer tomograf ori un aparat RMN (după cum scrie pe panou). Plasarea acestei mostre de prost gust în stația de tramvai a sporit disconfortul călătorilor care ar încerca să se ferească de intemperii.
De ce?! Pentru că, adăpostul stației fiind, și așa, neîncăpător (de-abia încap 3-4 persoane), acum nu mai este de niciun ajutor cetățenilor ci doar acelei monstruozități din beton. A devenit un dormitor perfect pentru boschetari, care dorm liniștiți și feriți de ploi și ninsori.
Nu-i bai că omul plătitor de taxe stă în ploaie. Boscheții se odihnesc fără stres, creând o imagine demnă de aspectul orașului și un focar de infecție 100%.
Dar, ce să-i faci, cetățenii de rând nu au plătit primarului, viceprimarului sau consilierilor, așa cum au plătit cei de la acel centru de diagnosticare imagistică. 

Noi plătim bilete, abonamente, taxe locale etc. și stăm în ploaie. Nu că-i fain așa??!!!
Parafrazând o expresie celebră – Vedi Napoli poi mori – putem spune „Vedi Arad e sicuro morirai!!!”.

Adrian IVANOF