Iată o parte din parcul auto al Primăriei noastre.
Azi, trecând pe-acolo, mă așteptam să mă oprească vreun agent al serviciilor secrete care-l păzesc pe președintele Statelor Unite ale Americii.
Dar m-am înșelat. Erau doar autoturismele cu care își deplasează dosurile leneșe, ”bazații” din Primărie.
Pe lângă faptul că aparatul administrativ arădean este supradimensionat(pentru cei aprox.100.000 de cetățeni care mai trăiesc în Arad), după modelul PSD, pe lângă salariile deloc de neglijat ale angajaților, de la primar la femeia de serviciu(ca să nu mai vorbim de polițiștii locali), pe lângă…pe lângă, arădenii, chiar așa săraci cum sunt de 16 ani încoace(epoca Falcă), mai plătesc și mașini luxoase pentru putorile care nu știu altceva decât să batjocorească orașul și pe cetățenii acestuia.
Este de notorietate faptul că balaoacheșul botoxat Falcă și-a angajat, la greu, surorile și frații ”întru pocăință”, în posturi și funcții din administrația locală.
Aradul arată precum Beirutul, după bombardamente, bulevardul este plin de spații comerciale închise, taxele și impozitele locale sunt cele mai mari din țară, dar aleșii locali duc vieți de nababi.
Evident, nu pe banii lor, ci pe banii noștri.
Culmea ironiei este că le dăm și salarii babane ca să ne umilească și să ne ducă acolo unde Aradul nu a mai fost niciodată: la nivelul de sătuc, de cătun uitat de lume și de civilizație, o groapă de gunoi extinsă la nivelul municipiului, murdar atât fizic cât și moral.
Boschetarii colcăie pe tot centrul, oamenii se tem să iasă din case din cauza infracționalității, dar edilul nostru și șleahta lui de nemernici și netoți, se lăfăie și huzuresc cu nepăsarea caracteristică liberal-pedelismului arădean de factură Mandibulară.
Bravo vouă, cinste nouă…de fraieri.
Alexandru Lăpușneanu se poate mândri că vorbele sale sunt, încă, de actualitate: „Proști, da mulți!”.
În concluzie, votați PNL la locale să se facă 20 de ani de administrație liberală în Arad.
Dacă va mai rezista Aradul încă 4 ani ca municipiu, capitală de județ sau vom fi absorbiții de cei care, acum 16 ani, erau mult sub noi, Oradea sau Timișoara…

Adrian IVANOF

Adrian IVANOF