După atâta chin și jale, resimțite până-n șale, UTA noastră a reușit să intre în Liga 1. A trecut multă apă pă Murăș, dar altceva vrem să vă spunem.

No, și dacă tot am ajunns la masa bogaților, adică acolo unde ne este locul, a fost musai să fi paranghelie. Dar, la Arad a afost nu la masa bogaților cheful de promovare, ci la cea a …săracilor. Unde? La MAREM, restaurantul – catering care dă de mâncare (că așa s-a stabilit la nivel de conducere) și bolnavilor de la Spitalul Județean. Dacă vreți să vă readucem aminte, deși mulți dintre voi, comuniști care ne citiți, știți, în aceeași locație își țin chefurile de partid, electorale, cu pulimea etc. Falcă, Cionca, Cadar, Bibarț și ale tuturor purtători de… baticuri.

Tovarăși, atât de săraci suntem? Sau atât de slugarnici ca să nu zicem interesați? La promovarea Campioanei Provinciei să nu se găsească bani la Primărie, CJA etc. ca echipa să sărbătorească evenimentul la, de exemplu, President, Aradul, Astoria, Central sau alte locații de alimentație publică așa, mai cu ștaif? UTA să sărbătorească promovarea la ”împinge tava”… las-o dracului.

P.S. Gândiți-vă dacă la finalul campionatului ce va urma vom lua titlul sau vom ajunge în cupele europene. Mai ales că nu vor mai fi, anul viitor, alegeri locale și nici parlamentare, ne putem aștepta de la Falcă, Cionca, Bibarț, să sărbătorim evenimentele la… Cantina Municipală. Doamne Ferește!