Cică, „Aradul liber, sigur și frumos”. Cea mai bună glumă electorală. Probabil, campania celor trei ieduți este întemeiată pe imaginația, dincolo de absurd, de care dau dovadă puișorii Mandibulei europarlamentare.
Să luăm pe rând cele trei, pretinse, caracteristici ale Aradului :
– nliber : va fi doar atunci când, faraonul și cu slujitorii lui vor face pași în uitare, iar Aradul nu va mai fi pășunea lor de îmbuibare ;
– sigur : va fi doar când cetățenii vor putea circula pe străzi și bulevarde, fără să mai fie agresați, la fiecare doi pași, de câte un boschet aurolac sau vor putea ieși seara fără teama tâlharilor care se înmulțesc precum șobolanii în groapa de gunoi care a ajuns Aradul ;
– frumos : va fi doar când cei 16 ani de conducere „Falcă & acoliții” vor fi șterși din memoria colectivă iar dezastrul de azi va fi fost, cumva, reparat. Atunci, doar, Aradul va reveni la frumusețea de odinioară și va redeveni un ORAȘ, o cetate de care să fim mândri așa cum am fost odată.
Până atunci, doar vorbe în vânt pentru voturile credulilor și ale celor care au interese să perpetueze această stare de lucruri și acest aspect dezolant al unei cetăți, odată înfloritoare.

Adrian IVANOF