Deputatul social-democrat Florin Tripa s-a lansat într-un atac furibund la adresa PNL Arad. Tripa spune, pe Facebook, că PNL racolează cu disperare primari social-democraţi, dând dovadă de ipocrizie.

„Din ciclul «liberalii urăsc PSD-ul, dar îi iubesc trădătorii», PNL-ul îşi dă arama pe faţă, demonstrându-şi ipocrizia. După ce au criticat într-un mod virulent şi fără precedent «ciuma roşie», îndemnând la «ferecarea uşilor PNL faţă de orice primar PSD» pentru că «şi-a bătut joc de români», PNL racolează cu disperare primari pesedişti. Primarii PSD de la Beliu, Şicula, Şimand ori Livada, care într-un întreg mandat nu au primit nimic de la Consiliul Judeţean Arad, se regăsesc pe listele PNL. Rămaşi probabil fără cadre, PNL consideră acum că aceşti primari sunt buni. Oferta PNL pare, la prima vedere, tentantă: posturi călduţe pentru soţii, amante şi contracte bănoase pentru apropiaţi”, susţine Florin Tripa.

„Conducerea penelistă arădeană ignoră astfel în totalitate îndemnul păpuşei roz, a rujatului Rareş Bogdan, descreieratul de serviciu al PNL, care răcnea din toţi bojocii ca partidul să nu primească în rândurile sale pe «niciun primar, parlamentar, lider PSD pentru că şi-au bătut joc de români». Pentru că nu am văzut până acum niciun carnet de partid rupt sau renunţarea la călduţul mandat de europarlamentar, sperăm totuşi ca PNL să nu recurgă la gestul suprem de onoare: Harakiri”, a mai spus Florin Tripa.