„Acum 4 ani Lupaș susținut de cei care azi sunt USR iubea cu adevărat Aradul, iar Wiener (unul dintre contracandidații lui Lupaș) probabil nu-l iubea îndeajuns fiind necesară și candidatura lui Lupaș. Astăzi o să ne lămurească amicii din prima poză că de fapt Wiener iubește cu adevărat Aradul, nu Lupaș. Cică, oameni noi în politică. „Dăcât” că-i cam ca la PSD cu PNL. Primarul PSD-ist de azi e candidatul PNL-ist de mâine și viceversa.” – acest citat îi aparține lui Marcel Chișcan, și pe care l-a postat pe facebook (spațiu public).

Oare să aibe dreptate Marcel?

Că USR-istul Adi Wiener, „marele” doctor care a reușit să pună pe butuci medicina arădeană pe vremurile când era manager general și director medical la Spitalul Județean, este iepurașul lui Falcă, de fapt a lui Bibarț „Bibi” Călinuț (file din poveste) am mai spus-o! Clar și răspicat. Și, așa cum am promis vom reveni cu argumente concrete pentru a ne susține afirmația de mai sus (cea cu medicina). Apropo, cât de tăntălău trebuie să fii să lași meseria de doctor pentru o trecătoare funcție de primar? Fără să ai un interes, alo! Apropo, cum a ajuns USR-istul mare director la Spitalul Covid din Grădiște, dacă nu pus de PNL-ul lui Falcă? Deci, despre ce vorbim?

V-ați întrebat, dragi tovarăși și prieteni, câți dintre cei care s-au înscris în cursa pentru câștigarea Primăriei Aradului sunt „opera” marelui vizionar botoxat Falcă? Care (ne asumăm cacofonia) vrea să conducă și să mulgă în continuare Aradul pe care l-a transfomat într-o comună mai răsărită. Comună situată între Oradea și Timișoara, ca să nu lărgim arealul. Bineînțeles că a condus, timp de 16 ani, Aradul în detrimentul arădenilor și în folosul lui. A venit cu o plăsă d-on leu și acum nu mai știe câtă avere are. Dar, așa cum am mai zis, nu am văzut, până acum cel puțin, dric cu cârlig de remorcare.

Dar, maleficul Falcă „botox” a reușit să creeze o tripletă care să-i asigure în continuare hegemonia asupra Aradului. În speță trio-ul Bibarț, Wiener și Lupaș. Plus câțiva dintre cei care s-au înscris, aiurea – zicem noi, pentru a fura voturi, pentru funcția de primar al comunei Arad

BEȘ BAR 

(p)