Ca să spulberăm orice dubiu privind explicațiile populiste date cetățenilor de către ceilalți contracandidați la funcția de primar și consiliul local, cu privire la respingerea proiectului privind construirea unei fabrici de procesare fructe în incinta fermei 7 (Bici) unde s-a solicitat terenul pt construirea fabricii de procesare vă pun la dispoziție conturul (incinta) fermei, care arată clar că aceasta este compusă din 4 CF-uri.
De aici deducem clar răutatea și lipsa de responsabilitate a contracandidaților care au explicat cetățenilor motivul „trântirii” proiectului, ca fiind existența unei stații de pompare pt canalizare, autospecialele pt stingerea incendiilor, materiale ale serviciului edilitar etc. Deoarece s-a solicitat pozitia din spate a fermei, aceea cu șura degradată (CF. 300193 și parțial CF. 300167), arătăm faptul că această solicitare nu afecta sub nicio formă desfășurarea celorlalte activități din fermă! Deci s-a solicitat pozitia unui singur CF. (300193) din cele patru (CF.300167-stația de pompare și depozit carburanți; CF.300194-atelierul mecanic; CF.300195-autospecialele de stingere a incendiilor și șoproane).
Sper să înțelegeți cât se poate de clar scopul acestor contracandidați mincinoși și nerușinați care, pentru alegerile locale care vor urma, s-au împărțit în trei partide (PSD, USR, PRO România), care în 2016 secregăseau pe listele unui singur partid -PSD, cu scopul de a „rupe” cât mai mulți consilieri, având cu toții același scop comun: BLOCAREA PROIECTELOR, cu consecință directă în frânarea dezvoltării Comunei!
De aceea vă rog, ca de data asta, să-i lăsați să se odihnească acasă, nu în Consiliu Local pe banii dvs!
Marian TOADER, primar Zăbrani