Am pus intenționat ghilimelele, pentru cunoscători. Disperatul botoxat face tot posibilul să se facă urât până și de colegii de partid. Partid care, condus discreționar de botoxat a reușit să aducă Aradul la stadiul de comună.

Mulți spun kă Kontesa de Hășmaș a pus și pune serios umărul, alături de junele Sergiu Bâlcea și Călinuț „Bibi” Bibarț, la scăderea credibilității lui Jitză – despre care se mai zice că a luat-o rău de tot pe… oloi d-ăla care scoate fum. Fum care dăunează grav nu numai creierului, că și bendeului. Ca urmare Falcă botoxatul are probleme serioase și cu „scaunul”.

Lăsând gluma la o parte, se cam tulbură apele pe la PNL Arad. Cel puțin așa se aude. Botoxatul simte că i se clatină… funcția și dă în Bibi ca în hoții de cai. Că e diabolic pensatul din Oltenia, că de acolo se trage elementul care a distrus Aradul, știe toată lumea că nu are toate țiglele pe casă. Jitză, dacă a ajuns până și Contesa de Hășmaș, a Budigoaie fată, să te „facă”, du-te la Brusels și toarnă-le la ăia inepțiile tale, că și așa nu te înțelege nimeni. Așa-i când cunoști numai limba gimnastică! Apropo, știți câte opt angajate are Falcă la biroul din Bruxelles?

BEȘ BAR   

P.S. Și ca să nu zică lumea că sunt numai penelist, iată dovada că sunt și pesedist.