Aradul se transformă într-un oraș tot mai periculos. Oamenii străzii sunt tot mai mulți și extrem de agresivi.
După ce ieri un bărbat recalcitrant se plimba pe bulevardul Revoluției printre elevi și copii, iar apoi a atacat un polițist, în cursul serii un alt om al străzii a spart vitrina unui magazin, iar sticla a căzut peste casieriță.
Un arădean a relatat pe facebook toată scena. Potrivit acestuia, „individul din poze a spart un magazin «Profi» în zona Gării, geamul care trebuia să fie securizat, în zona casei de marcat, a picat efectiv peste casierița magazinului. Norocul a făcut că nu a fost rănită doamna”.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției și un echipaj medical. Bărbatul s-a ales cu o amendă, i s-au acordat și lui îngrijiri medicale deoarece a fost rănit de cioburi, iar apoi a fost dus la Spitalul de Psihiatrie.

Comentariile au curs la acest incident, mulți arădeni povestind cum au fost și ei la rândul lor atacați, agresați sau tâlhăriți de astfel de persoane. Un alt arădean a spus că și la librăria unde lucrează s-a spart vitrina de mai multe ori de către oameni ai străzii, iar autoritățile nu au luat măsuri.

Foto: EVZ și Cristina IGNA