Foaie verde ș-on tuleu, o mai și ce zic… IO. De la I Q8. Un „șpohert” de mașină, la care alții nu visează și nici nu au curajul să de uite, a răsărit în curtea lui Bibi. Interimarul engener silvic, care ce se mai vrea la conducerea Primăriei Aradului. Sluga, pupila etc, ce vreți dumneavoastră, stimați tovarăși și pretini comuniști, a botoxatului de Falcă.

Din sursele noastre comuniste am aflatără că omul ajuns ne învețe să tragem cu praștia, pfoooai, și-a tras un Audi Q8, de tot mirazul, pe care nu și-l parchează în față vilei, ci în apropiere de parcarea de la Kaulfland, de pe Banu Mărăcine. Kă kăt costă bolidul, că este întabulat pe el, pe vreo firmă de-a finului Coldea, fostul șef al SRI România, ș.a.m.d. nem tudom (pe rumunește zece!). Cert este că și Cristina, soția interimatorului de la Primăria Arad, Bibi slugoiul lui Falcă, ar avea și ea în dotare tot o mașină ce depășește suta de mii de euro. Că, deh, e de atâția ani, pe mai multe guverne indiferent de culoarea politică, este directoare mare la Zona Liberă Curtici!

Dar, cum în Arad organili abilitate e la fel de supuse serviciilor, precum nașilor Bibarț, bortoxatului de Falcă etc., la ce să ne, pardon, VĂ AȘTEPTAȚI? Votați înainte, că înainte ați votat bine, ca Aradul să devină un sat cu tramvaie.

BAR BEȘ – ghid de parcare