Mai multe surse strict comuniste, mulțumim tovarăși și pretini, ne-au pus următoarea întrebare: la câteva sute de milioane de lei vechi câștigă lunar doctorașul Wiener, de ce i-ar mai trebui să fie primarul Aradului? Oare chiar așa de mult câștigă, oficial, capu la comuna Arad? Că neoficial ne-a demonstrat botoxatul de Falcă kare a venit, pe atunci, în orașul Arad cu o plasă de leu și acum are o avere de avere. Plus influență.

Punând cap la cap în câte locuri „muncește” doctorașul Wiener vine fireasca întrebare: individul cu pricina mai poate pune capul pe perină (și la propriu, și la figurat)? Sau pentru el ziua are 48 de ore? În primul rând Wiener este medic la Spitalul Municipal, cu gărzi, ălea, ălea. În al doilea rând a fost numit de gașca PNL, Falcă botox, Marineluț a lu Cionca și alți capi peneliști, directorul Spitalului Covid din Grădiște. În al treilea rând, doctorașul ar avea și cabinet privat. Și mai avem câteva exemple, dar pe rând, cu altă ocazie. Bănuim că știți cât este un salariu de medic. Darmite de director de spital Covid (oamenii de acolo, care intră zilnic în contact direct cu pacienții infectați, nu ca și doctorașul, spun că remunerația lunară a directorului este de circa 20.000 lei). La cabinetele private știți cât este tariful unei banale consultații. Deci, faceți un calcul. Și financiar, și ca timp de muncă.

Cum veniturile se află pe declarația de avere a fiecăruia dintre aleși (inclusiv a lui Bibarț), credem kă kandidatura doctorașului Wiener la funcția de primar este doar o manevră electorală creeată de botoxatul de Falcă, pentru a rupe din voturile celorlalți candidați. Și, evident, în cazul comunei Arad, pentru a-l favoriza pe Călinuț „Bibi” Bibarț, altă creație a lui Falcă. Deci, despre ce vorbim? Oare cât va ma rezista demolatorul de Falcă și să facă legea în comuna Arad? Depinde de noi toți, care încă mai credem în valorile morale și iubim cu adevărat Aradul în care trăim.

BEȘ BAR doctorul