Traian Băsescu: „Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură.
Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu.
În ce mă priveşte le-aş sugera liberalilor şi unor ziarişti şi analişti, să înceteze cu zvonurile că voi renunţa în ultima clipă în favoarea nefericitului Nicuşor Dan. În cariera mea politică nu am vândut niciodată voturi, din respect pentru cei care mi le-au dat. Nici nu am cumpărat, din respect pentru mine”.
P.S. (Flacăra roșie): Noi am mai scris că la nivel de Arad există un troc, atitudinea slugarnică față de Falcă și non-combatul doctorașului Adrian Wiener, unul din liderii USR Arad, fiind evidente. Vo, vedea ce și mai ales cum va fi. Că, vorba aia, numai mâine nu-i poimâine
(sursa fb)
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNU CREDEAM
Articolul următorALEGERI FĂRĂ SPERANȚĂ

1 COMENTARIU

Comments are closed.