Știți care este diferența între Heim Domokoș și Călinuț Bibarț? Heim Domokoș (Heim Dominicus, cum l-a chemat înainte de a i se maghiariza numele) chiar a fost un adevărat primar al Aradului, nu o marionetă! În paranteză fie spus, fost primul primar al Aradului și a condus destinele orașului între anii 1842 – 1848.

„Bibi” Călinuț se tot postează pe rețelele de socializare cum că, vezi Doamne, ia Arad la pas, vorba vine, kă komentează din mașina aflată în mers. Și că, chipurile, verifică nici el nu știe ce. Normal că toată treaba asta e pur electorală, că primarul de conjunctură (fost consilier local, fost viceprimar securisto – PNL) habar nu are ce e ăla Arad, cu ce se mănâncă traiul de pe aici. Că l-a dus Falcă la stadiul de comună, asta e altă poveste.

Locuitorii din Piața Heim Domokoș, aflată în plin centru Aradului, în zona unde sunt cele mai mari taxe și impozite locale, îl „roagă respectuos” pe slugoiul lui Falcă să dea o geană în zonă. Să vadă cemai  fac drogații care-și duc traiul prin parc, să vadă „curățenia” de acolo, frunzele (dacă tot e pădurar) etc. Nu de alta, dar dacă tot se plimbă cu mașina pe banii arădenilor, inclusiv ai celor de pe Heim Domokos, să ia măsurile de rigoare. Sau, dacă e ocupat cu campania, să-l trimită pe pupilul doctoraș Wiener, un candidat de fațadă pentru Primăria Aradului, să inșpecteze zona.

BEȘ BAR  de la Re Tim