Așa că oglinda nefiind-mi de niciun folos m-am uitat către lumea lui Dumnezeu și către ceilalți oameni. Într-adevăr acolo era.
Am luat cât am apucat, flămând, cu disperare, am tapetat cu o parte noroiul și igrasia din mine, iar restul de frumos l-am întors iarăși lumii, așa cum am știut, așa cum am putut, vorbă, faptă, gând. Pentru cât n-am făcut cât trebuie, bine mi-ar fi să mă judece inimile nu standardele.
Am venit înapoi la Arad de dragul frumosului din amintirile mele, răsfrânt acum parcă doar prin ochii frumoaselor de altădată. Și a copiilor.
Am venit la Arad după frumosul pe care l-am pierdut, lăsându-l să se strecoare de 16 ani printre degete, cu nepăsarea cu care în general noi oamenii lăsăm să ne treacă tinerețea.
N-am venit la Arad să fac politică. N-am să vă dau socoteală prin pieţe pentru nimic. Voi intra pentru o vreme în administrație de dragoste de Arad și de prietenia noastră. Votați-mă cei cărora asta vi se pare ceva. Ceilalți votați-vă politicienii.
Sunt al treilea pe lista de consilieri municipali PSLC. Mihai Fifor este candidatul la Primărie. Are dimensiune, are consistență, este cel care i se potrivește cel mai bine unui Arad frumos, distins, temeinic și elegant. Cei care mă credeți, votați-l, cei care nu, votați în ce credeți dar nu lăsați frumosul să vă mai plece din inimă și din oraș.
Emilian PINTEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here