Așa cum am promis în articolul precedent, referitor la atitudinea neprofesionistă, ca să nu zicem interesată, a unor colegi de breaslă din Arad, am dat-o ca exemplu pe Ioana Costaș, de la Jurnalul arădean cu site-ul aferent ARADON, am revenit cu alte amănunte intersante, picante chiar despre această purtătoare „ilegală” de pix sau tasatură, cum vreți. Și ca să nu fim acuzați de subiectivism, vă prezentăm mai jos un fragment din ziarul on line „Incisiv de Prahova” în care apare numele d-șoarei în cauză: 

„(…) Sa începem cu ce mai mare ziar local, Aradon. „Specialista ” în justitie, politie si coruptie este Ioana Costas.

Aceasta “gagica” (de prost “gust”) si-a inceput stagiul de profesionalizare în patul polițistului Virgil.

Stagiul blond și Ioana l-a costat pe polițist căsnicia dar nu va îngrijorați, doar temporar!

Căci, după finalizarea studiilor blonde jurnalististice, fostul polițist s-a reîntors la nevasta (Pentru a nu avea “scandal” in instanta si “tupeu”, Incisiv de Prahova va dezvalui, in curnand, si “cateva” inregistrari video/audio cu blonda curvistina)!

Blonda si-a mărit si ea orizontul caci, a incercat, va vom dezvălui daca a si reusit în episoadele următoare, sa-si continue „stagiile de perfecționare” profesională cu procurori DNA Timisoara.

Blonda Costas este verișoara avocatului Costas din Baronul Arad, avocat care isi reprezinta Baronul Arad în litigiile generate de infracțiunile si abuzurile actilualei conduceri astfel încât avem explicația …

Explicația pentru care presa din Arad nu le vede ci, dimpotrivă, daca cineva îndrăznește să nu facă parte din cloaca și eventual sa-si faca si datoria dezvăluind infracțiunile comise de aceștia devine brusc ținta a „jurnalistei” Ioana. Vom mai vorbi despre aceasta “stea” (porno, in opinia noastra si a probelor pe care le avem), a jurnalismului arădean, în episoadele următoare (…)” (Incisiv de Prahova, ziar on line).

Nu încheiem înainte de a o asigura pe distinsa colegă de la unul din ziarele din Arad slugarnice lui Falcă (că doar sediul Jurnalului arădean este într-unul din apartamentele botoxatului) fără să spunem că în urma publicării primului articol Va avea IPJ Arad un nou purtător de cuvânt am mai primit la redacție documente și informații despre activitatea Ioanei. Și să vă mai spunem că Ioana Costaș nu a ezitat să ne sune, prompt, și să ne spună că va lua legătura cu avocații săi pentru a ne trimite o notificare. Crede-ne Ioana că nu ai reușit să ne intimidezi, dimpotrivă!

BEȘ BAR

3 COMENTARII

  1. probabil si articolul asta tot dansa la scris : https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/sapte-autoturisme-distruse-in-centrul-aradului-1030265/

    macar daca scria ce sa intamplat si de ce, nu inventii!

    De sutele de stikere cu stop inundatiilor = stop defrisarilor nimic ?

    A se citii plangerea inregistrata la parchetul arad in 27 nov 2019 : https://www.aventuripebicicleta.ro/wp-content/uploads/2020/11/plangere.odt

    Din pagina : https://www.aventuripebicicleta.ro/eliberati-lpealexdinsclavie/

    Luati de vizionati un film „Aventuri pe bicicleta”, proiect facut de mine pentru romani. Nah Ioana Costas, poate te invat intr-o zi sa scrii un articol adevarat! Nu atac la persoana cum ai facut in cazul meu. Ce a-ti vrut sa ma maziliti ? O sugeti oricum ca lumea va stie.

    https://www.facebook.com/311627195615615/videos/351251282195843

  2. Urât, foarte urât! Invidie !
    Fata e tânără, o dă cui vrea! Și nu cere mult!
    Care e problema voastră?!
    V-a refuzat? Bine a făcut!
    Nu sunteți competitivi!

Comments are closed.