Că „sănătatea” arădeană este în colaps nu mai este niciun secret, pentru nimeni. Mai ales pentru cei care au avut direct sau, mai ales, indirect contact cu serviciile așa zis medicale din comuna (mulțumim Falcă botox) Arad. O întreagă MAFIE s-a configurat, și-a întins tentaculele și conduce această „sănătate” Că nu se scrie prin presa aservită e normal, cine e la putere – PNL –, a plătit… Și încă gras. Cu lovele, funcții etc., dar despre asta vom mai scrie, stimați tovarăși comuniști.

Autointutulatul DR: HOREA TIMIȘ, vremelnicul director al Direcției de Sănătate Publică Arad (vechiul Sanepid), cel care și-a făcut studiile (chipurile) la privată, pardon, privat, în loc să-și vadă de ale lui (de la DSP Alba Iulia a plecat cu picioare în fund, procese etc.) încearcă să distragă atenția arădenilor cu tot felul de comunicate de presă, ieșiri în public și altele, spunând că Aradul este cel mai cel oraș, pardon, comună, care luptă cu fervoare împotriva virului și pandemiei. FALS! Totală minciună, de săptămâni de zile Aradul este pe primul loc la numărul de îmbolnăviri, raportat la mia de locuitori!!!!!!! Cei care doresc informații suplimentare pot accesa site-ul Prefecturii Arad sau al Guvernului.

Să nu deraiem, ca și pseodo DR. TIMIȘ  (nu are niciun doctorat și nicio specializare în medicină!!!!), întrebăm și noi, așa, ca proștii, de ce după ce și-a implantat (cu largul sprijin al Consiliului Județean Arad ) muierea, Lenuța Timiș, în funcția de director medical al SCJU Arad (spitalul județean) a retras-o urgent? Pentru comuniștii care ne citesc, doamna doctor (nu știm dacă are doctoratul, cum nu-l are nici HOREA) este șefa secției de Epidemilogie a SCJU Arad!!!!!! Deci, șefă la secția care ar trebui să fi făcut, să facă dezinfecția etc. spitalului. Care spital este cel mai infectat din toată țara, cu infecție noscomială (în legătură cu deficiențe de igienă, sterilizare, manevre sau îngrijiri medicale).

Lenuța Timiș s-a retras, după câteva zile, din funcția de director medical al SCJU Arad. De ce? Poate că s-a aflat că este reprezentanta, neoficial – logic, a câtorva firme de profil care livrează substanțe, soluții, dezinfectanți etc. Sau să lase loc altcuiva (tovarășul kumunist Falcă, nimic despre neuro)?

Dar, situația este mult mai gravă. Din informațiile noastre, baiul e mai mare. Și ajunge chiar la vârful Consiului Județean, sponsorul SCJU Arad. A venit controlul, mai pe românește „a” venit controalele de la instuțiile abilitate, cele centrale. Și nu numai pe TIMIȘ. Și și pe achizițiile în aparatura medicală făcute de CJA, cu largul sprijin al DSP și SCJU, o anumităț Fundație, să nu zicem că sunt pe-o mână. Că deja, din câte știm, au fost dechise câteva dosare penale este clar. Interesant este cum se vor finaliza.

Comuniști cum suntem, vom reveni!

P.S. Mircea Hava, fostul primar al municipiului Alba Iulia, actualmente europarlamentar, este „fratele” lui botox Jiță Falcă, nu are nicio implicare. În afară de aceea că ne-a trimis pe cap familglia Timiș.

P.S 2 Poate face public CV-ul și declarația de interese DR HOREA TIMIȘ? Noi le deținem, precum și alte informații de la colegii de breaslă, și nu numai, din Alba Iulia.

Doctorul comunist          

1 COMENTARIU

Comments are closed.