Nu unul, ci mai mulți demnitari uită de unde au plecat și, mai ales, de cine i-au votat! Nu ne referim la „vârfurile” partidelor politice, nici la purtătorii de diplomate, genți, straițe și altele de acest gen, nu vorbim să ne aflăm în treabă, ci, așa, în general. Cei care se simt… treaba lor, ne doare ca pe bou când fată vaca!

Până acum, când trebuia să punem ștamPula pe ei ne căutau și sub… cloță. Acum, canci! Nu că ne-ar interesa, că altu fel nu am scrie, dar când îi vezi pe le televiziii, sau prin ”foi” cumpărate, sponsorizate, că se rup în figuri, mai că îți vine să îți dai cu tesla… sub cloță (care au), musai fras capeți. Niște neica nimeni, niște vinituri, niște oportuniși sau care vor să devină oportuniști, deși nu-i recomandă nici diploma, nici „una sută lei, puțin, foarte puțin!” au ajuns în funcții bine plătite. De stat, bineînțeles. Fie că banii sunt de la bugetul local (apropo, municipiul Arad are 160 de milițieni locali), fie de cei de la bugetul de stat, la care și noi contribuim. Și, rezultatul ZERO! Canci, vorba ungurului romanizat Branislav.

După așa zisa Revoluție miticii ne-au băgat pe gât tot felul de personaje politice de nivel național să ne reprezinte în forurile de unde se dă ora „ezactă”. Unii au avut o anumită influență, la vremea aia, valoare, vezi cazurile lui Ioan Alexandru, Călin Popescu Tăriceanu, iar alții… pauză! Așa se întâmplă și acum. Tot felul de „vinituri”, de neaveniți au candidat și vor mai mai candida, chipurile, pentru Arad și se rup în figuri că au făcut, fac sau vor face pentru comuna Arad și județul nostru.

Că și demnitari arădeni arădeni au ars și ard gazul de pomană prin Parlament sau instituții ale statului se știe. Însă, noi, arădenii, că nu suntem nici bihoreni, nici bănățeni, avem o hibă: și pe care sunt acolo, la forurire de decizie, Parlament, ministere etc. îi stigmatizăm. Adică, în loc să-i susținem îi umplem de „respect”.

Lăsați, tovarăși comuniști arădeni, că sunt bune „viniturile” !

(P)

(H)euro parlamentarul Komunist