Alte cuvinte nu găsesc la bătaia de joc pe bani publici, la execuția drumul județean DJ763A, Hălmăgel-Târnăvița, unul dintre tronsoanele de drum cu care se lăuda Iustin Cionca (președintele Consiliului Județean Arad) cu surle si trambite. Asta în toamna anului trecut, când au fost finalizate lucrările de reabilitare, executate de ,,marele constructor din zona”, cu materiale, respectiv resurse minerale in valoare de sute de mii de lei, extrase ,,moca” din albia Crisului Alb (spre stiinta Agentia Nationala pentru Resurse Minerale-ANRM).
Oamenii din zona, au fost pur si simplu socati, de calitatea lucrarilor, stiind de costurile exorbitante (marca PNL) cheltuite pentru realizarea acestui drum mult asteptat.
Am fost chemat in zona ca reprezentant al acestora, in Senatul Romaniei, sa-si verse naduful, aratandu-mi la fata locului, ,,marea realizare” a trioului Cionca, Mihaela Banci (primărița din Hălmăgel) si GELU!!!
Bătaie de joc!!! Drumul este impracticabil, la doar câteva luni după ce Marinel Cionca a deschis șampania. Nu am cuvinte!!!
Tocmai de aceea vă rog când vă loviți de o astfel de batjocură gestionată de Consiliul Județean Arad (Iustin Cionca et.company), în materie de drumuri, nu ezitați să îmi semnalați aceste nereguli!!!
Altfel nu vom scăpa niciodată de acesti opurtunisti, cheltuitori ai banilor publici pentru propriile interese.
#Aradul merita mai mult!!!