Centrul Interdisciplinar de Practică și Cercetare pentru copii a fost inaugurat la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. A fost o întâlnire marcată de bucuria finalizării unui proiect de suflet al Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială, susținut de 40 de parteneri și care va veni în sprijinul comunității locale.

Au fost prezenți rectorul UAV, Ramona Lile, inspector de specialitate din cadrul IȘJ Arad, prof. Milencovici Svetlana Zagorka, decanul facultății, Alina Roman, reprezentanți ai asociațiilor, ai partenerilor economici, profesori și studenți ai Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială.

„Mulțumim partenerilor care au fost alături de universitatea noastră, mulțumim colegilor care s-au implicat din tot sufletul în punerea bazelor acestui centru gândit pentru a veni în ajutorul copiilor defavorizați și pentru a dezvolta competențele transversale ale studenților. Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean pentru susținere și colaborare”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

S-a vorbit despre educație, despre puterea ei transformatoare, despre parteneri de încredere, implicare și nevoile copiilor din medii defavorizate.

Alina Costin, directorul proiectului, a înmânat diplome tuturor celor care s-au implicat în crearea acestui centru și a subliniat rolul lui în viața comunității și în dezvoltarea profesională a studenților.