Super eveniment! Super soluții! Super invitați. Super Grill!

Te invităm să ni te alături în data de 14 mai de la orele 10:00-18:00 în curtea depozitului de materiale de construcții SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA din Aradul Nou, SUBCETATE (str. NICOLAUS LENAU, nr 25).

Aici, vei avea ocazia să întâlnești echipa lui Marius Șoflete, care va fi prezentă 100% pentru a discuta cu tine despre detalii/cum poti sa construiesti  nZEB (clădiri cu consum de energie aproape zero).

Cu machetele expuse în față, veti putea discuta cu Marius Soflete (cel mai bun/pregatit specialist din Romania în acest subiect-temă)  toate aspectele/detalile pentru realizarea unei construcții/proiect nZEB!

Pentru cei interesați de cele mai noi și în trend scule electrice de constructii avem standuri de prezentare de la cei mai renumiti producatori: Milwaukee(pui sigla) si Italia Star(pui sigla).

În cadrul acestui eveniment prezentam si sistemul de țiglă fotovoltaică TERRAN și cărămida cu vată bazaltică de la CEMACON.

Și pentru că știm că șantierul nu e șantier fără bere și purcel, te așteptăm să savurezi împreună cu noi cele mai bune super grill-uri!

Nu rata această oportunitate de a cunoaște cei mai buni profesioniști în domeniu, de a afla mai multe despre construirea si eficientizarea energetica a constructiei tale, la care suntem convinsi ca aspiri dar poate nu știi cum o poți obține-construi și de a savura un super grill!

Te așteptăm cu drag!

Echipa Șoflete