Prima ediție a podcastului Flacăra Roșie din anul 2024 vi-l aduce în fața dumneavoastră pe Cătălin Juncan, un adevărat arădean, care trăind visul american peste Ocean are ca prioritate orașul din care a pornit în lumea mare. Cătălin ne-a povestit cum a început aventura sa din USA – cu doar 70 de dolari în buzunar! – cum a ajuns parte a grupului NextGen (format din Simion Apreutese, Marius Grada, Rudolf Vizental) care a dorit să scoată UTA – clubul sufletului său – din mediocritatea în care se zbate la momentul actual, dar și despre de ce consideră el că Aradul este – din păcate – mult în spatele orașelor din Vestul țării. Dar și cum crede el că toate acestea s-ar putea schimba în bine. Vizionare plăcută!

 

 

4 COMENTARII

  1. Un interviu foarte reușit!
    Cătălin Juncan un om care s-a ridicat pe propriile picioare, Felicitări! L-aș vota primar cu toată încrederea dacă ar candida!
    Se vede ca e sincer, iubește Aradul și știe despre ce vorbește. Partidele care vor o schimbare cu adevărat în Arad ar trebui să-l oferteze. Sunt convins ca poate readuce Aradul acolo unde îi este locul!

  2. Omu stie ce vorbeste dar nu cred eu ca el isi va lasa firma din America sa vina el in satul asta de Arad mai ales dupa experienta proasta ce a avut-o cu politicienii astia de 2 bani din Arad, daca s-ar gasi 4-5 oameni ca el am avea si noi sperante…

  3. Am fost coleg cu Catalin, toti il stiam de Para :))), bravo lui ca s-a realizat si a ajuns unde a ajuns, tin minte ca s-a angajat in timpul facultatii cand el avea o situatie financiara buna dar el tot timpul vroia sa castige mai mult pe cand noi eram prin birturi :))).

Comments are closed.