Orice am zice, Gheorghe Falcă are minte. Care e granița dintre mintos și șmecheraș? Un pas. Aș zice că Falcă stă pe graniță, e și mintos, e și șmecheraș. Se spune că a venit în Arad cu o pungă de plastic și cu blugii de pe el. O fi, n-o fi? Cert e că a venit fără avere și azi este bogat. A avut ambiție să devină. Gheorghe Falcă a sărit în față din Consiliul județean.

A profitat de lentoarea și somnolența celor din jur, a ieșit la televiziune, s-a arătat populist, în problema parcărilor, promitea chiar intrare gratuită la Ștrand. Ajuns primar, de pe urma, populismului, a înțeles că unde se investește mult, se pot trage foloase mari. Și nu a ezitat să se implice. Apoi, a știut să folosească firma nevestei, care are astăzi câteva case, cu multe apartamente. A știut să-și schimbe mereu culoarea, asemenea cameleonului. Când portocaliu, când verde. Acum e galben. Liberal! Care e averea lui în momentul de față? Fiscul nu e preocupat.

Oricum este imensă. Din salariul de primar, care a fost de 3000, 4000 de lei? Ce noroc pe el că s-a însurat bine și a avut naș de nădejde!! Și să nu mai vorbim de norocul de-a avea și o „spălătorie” penală, colea, la Alba Iulia!

Tristan MIHUȚA