Războiul fratricid al celor 3 roze va duce astăzi la un val de trădări care l-ar fi făcut invidios pe Caragiale. La vremea lui nenea Iancu se potriveau spusele lui Cezar, ˝iubesc trădarea dar urăsc trădătorii˝ însă astăzi este ˝viceversa˝, la pesede se poartă ˝iubesc trădătorii dar urăsc trădarea.˝ .

Vom avea astăzi trădători care vor părăsi linia dreaptă a partidului lui Dracnea și vor vota cu Grindeanu și copilotul său, Ponta. Vor fi trădători care ziceau că sunt prieteni cu primul ministru actual dar vor vota cu Dracnea pentru că, nu-i așa, noaptea este un sfetnic bun.

Cu toate că vor sta dincolo de ușile ședinței, posibil să mai apară și câțiva trădători useriști dar mai ales pemepiști cu care să compenseze pesedeul pe cei care sunt cu #gogrindi.

Culmea ar fi să apară și vreun udemerist dar mai poți băga mâna în foc pentru cineva?

Cel mai interesant va fi însă cu trădătorii din penele care vor vota cu Dracnea sub privirile noului președinte, Ludovic Orban. Posibil să fie câțiva parlamentari de dreapta care vor ˝defecta˝ cu toate că liberalii aplică tactica pedeliștilor cu care s-au unit în cuget și simțiri și stau în bănci, la distanță de urne, pentru că nu are încredere conducerea că nu vor fi câțiva care vor încurca dreapta cu stânga.

La Arad, e soare, cer senin … posibil oare să vină vreo furtună?

Pistruiatul