Mare invenție internetul ăsta, stimați comuniști. Mare de tot. Cu tot cu emailul din dotare. Rapid, cum ai zice Căprar primești informații. Și fără să te deplasezi. Adevăru-i că nu prea ai certitudinea că tot ce primești pe email e „vero”, însă cum Flacăra roșie e ziar și site de pamflet, bârfe etc. la noi merge. Rămâne doar timpul să confirme sau să infirme informațiile primite.

Iată, bunăoară, ce am primit pe adresa noastră de email de la o cititoare, căreia din motive extrem de obiective nu-i dăm numele. Că o fi adevărat, că sunt simple speculații rămâne de văzut. Un lucru este cert: fiind vorba despre persoane publice… vorba aia: cu cât te urci mai sus în pom cu atât ți s evede mai bine partea dorsală.

„Buna ziua,

Va admir f mult  si va felicit pentru ceea ce faceti 1 De aceea as dori sa va dau o informatie .pe care va rog sa o verificati si dumneavoastra daca mai considerati necesar .  Dorel Gheorghe Caprar „casatorie pe ascuns ” si nu in Arad bineinteles ci departe de ochii lumii si ai presei , cu cine oare? cu  d-na de la ambulanta, d-na pentru care si-a lasat fosta familie, pentru asi intemeia una noua .Deputatul PSD este in asteptarea celui de-al 3 lea copil , dar totul este in secret , oare de ce ? ce se ascunde in spatele acestei casatorii ? oare ca d-na manager sa devina definitiva? , sau d-nul deputat nu vrea ca fosta lui familie sa afle?deslusiti d-voastra misterele , pentru ca stiu ca puteti.Informatia este sigura chiar din interiorul ambulantei.” 

Nu ne permitem să îl deranjăm pe domnul Dorel Deputat PSD pentru așa o informație banală. Mai ales că, în calitatea sa de șef al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților (vai, unde și pe mâinile cui a ajuns țărișoara asta!) o fi ocupat până peste cap cu ex ministrul demisionar al Apărării și cu numirea altuia nou… Bașca cu salariile militarilor, cu retribuțiile acestora, resurse financiare care nu se prea regăsesc în buget, după cum „latră” (nu-i așa, domnule Deputat?) televiziunile ostile.

Gio Înflăcăratul

 

1 COMENTARIU

  1. Aceasta doamna manager a avut o relatie si cu sotul meu, dar din pacate pentru ea sau din fericire pentru mine nu a reusit sa ne desparta. Bravo doamna in final tot ati reusit sa distrugeti o famile !! Dumnezeu vegheaza, nu uitati !

Comments are closed.