Că zilele lui Jitză Falcă, Celentano de Arad, sunt numărate credem că nu mai este o noutate pentru nimeni. Poate veţi zice că aşa am… prezis şi noi de nenumărate ori şi totul s-a întâmplat degeaba. Însă, întrebarea în întrebătoare este cine va fi la cârma Aradului? Nici noi nu ştim, dar bănuim, comunişti privilegiaţi cum suntem.

E vorba despre două, hai trei nume! Cu tot cu „pronume”. Lady the first… Ramona Lile, rectorul universităţii de stat din Arad. Numa că ea nu s-ar da, deşi ar vrea! Cine nu ar vrea o pită mai mare…

Al doilea, nu neapărat în ordinea înmormântării, ar fi socrul Seculici! Al lui Falcă socru, să fim bun înţeleşi. Numa că, cu falimente în spate, vezi Proiect SA şi urmează Camera de Comerţ?, poate că va continua politica, vorba vine, a ginerelui, vorba vine, Falcă de la Dideşti de Oltenia. Adică, jebul meu e primordial. Doamna Luci, noi suntem de pe Lipovei!

Hal treilea hacacandidat ar fi domnu Fifor, de la PSD Arad. Aftualul ministru de la apărarea ţării. Că cum ar veni şeful lui Căprar Dorel, defutatul pe care l-aţi ales, expert în falimente de firme! Numa că şi Fifor are şi el un bai, e oltean ca şi Jitză de la Dideşti. Dar e mult mai rasat.

No, amu la prag de Crăciun, pe cine alegem? O muiere sau pă unu dintre ăia de mai sus? Hai să bem şi vedem ce o fi după Revelion! Trai bahtalo, rrroma.

BOBaza