Un comunicat al Consiliul Județean Arad ne arată marețele realizări ale președintelui Marini Cionca în urma vizitei în China, mai mult excursie, credem noi, având în vedere că Hainan este o insulă tropicală în Marea Chinei de Sud. Și rezultatele sunt mai mult turistice, plus cheltuitoare de bani…

˝În urma vizitei în Hainan (Republica Populară Chineză) a preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, o delegaţie de oameni de afaceri chinezi se va deplasa la Arad pentru oportunităţile locale de investiţii. 

În data de 16 ianuarie 2018, Consiliul pentru Promovarea Comerţului Internaţional Hainan a organizat o întâlnire în cadrul căreia au fost  promovate oportunităţile de afaceri ale judeţului Arad. La întâlnire au participat aproximativ 30 de reprezentanţi ai întreprinderilor locale care s-au arătat interesaţi de oportunităţile economice şi posibilitatea extinderii afacerilor lor în judeţul nostru.

În luna noiembrie a anului trecut, preşedintele  Iustin Cionca a semnat un protocol de colaborare cu guvernatorul Provincie Hainan, dr. Shen Xiaoming, pentru stabilirea colaborării concrete dintre cele două comunităţi. Preşedintele Cionca l-a invitat la Arad pe domnul guvernator, ca relaţiile dintre Arad şi Hainan să fie şi mai strânse, respectiv în semn de apreciere faţă de partenerul nostru chinez.

În baza aceluiaşi protocol, şi artişti din Hainan au fost invitaţi în rezidenţiat artistic la Arad.

„Aşteptăm cu interes vizitele partenerilor noştri chinezi, pentru dezvoltarea relaţiei dintre noi. Îmi doresc ca Aradul, unul dintre cele mai dinamica judeţe din euroregiune, să fie perceput ca un partener serios şi pragmatic de către colaboratorii noştri chinezi”, a declarat preşedintele Iustin Cionca.˝

Deci, dragi arădeni, victorie!!! În loc de investiții la aeroport, firme noi în zona industrială etc. etc., vor veni chinezii zburători din Hainan ca să ne învețe danțuri și alte chestii … artistice! Bravos, Departament de Strategii și Comunicare, condus de Andras Ando. Bravos, Iustin Cionca!
Komunista BROTHERS

1 COMENTARIU

  1. Pentru stabilirea colaborării concrete dintre cele două comunitati , chinezii ne vor invata sa dansam pe sarma …

Comments are closed.