Ne-am îngrijorat din nou că nu l-am mai găsit pe „micuțul” Bogdan Noghiu, ăla de-l cunoaște toată suflarea liberală din Arad (dacă-l cunosc toți), că altfel nu ai cultură jenerală liberală. Dar, până la urmă l-am descoperit! Se plimbă bine mersi prin „Țara Sfântă”.

Noi, comuniștii de la Flacăra ne-am întrebat de unde un simplu șofer angajat pe mașina lui Iustin Cionca, cu un salariu nu prea mare, de șofer adică, are bani să se perinde prin toată România, la București non-stop iar acum să ne trimite poză de pe muntele Tabor din Israel. Apropo, ne-am interesat și am aflat că o scurtă excursie în Israel costă în jur de 1000 de euro.

„Micuțul” politician, șmirghelul lui Jiță Falcă de Didești trăiește pe picior mare. Oare pe banii contribuabililor? De abia așteptăm să ne spună dacă a găsit pe acolo și ceva gen Salon Luana ,că, spun gurile rele, Doamne mult i-a plăcut să frecventeze locația.

Așa e când calci pe urmele lui Falcă, după care pe alea a lui Marinel „Marini” Cionca, ajungi să calci și pe urmele lui Iisus Cristos.

A.T.U.