Când am auzit că Geanina Popa Pistru, șefa muierilor liberale din Arad, a început să prindă puteri în partidă (ca calul moțului în chiept!) am început să râdem ca și muta la… injecție. Bănuim că și dvs, stimați comuniști și pretini, v-ați gândit la fel. Cum, fata Abudigoaiei de la Hășmaș, birtășița satului (toată stima și biciuletele pentru Duamna Abudigoaie, care a zis că are avocați și aprinde lumânări la beserică  să nu ni se mai scoale ș.a.m.d., să ajungă să-l cordească pe Falcă, ăla botezat pe la nu știm câte case de rugăciuni, secte etc. (de dragul voturilor)… Ei, bine, Geanina, Contesa de Hășmaș a ajuns să conducă, de facto, organizația PNL din Arad. Cu toate că Jitză Falcă, acest Zeus de Arad s-a crezut invincibil, adică capu la toți (inclusiv la pesediști, ca să nu mai zicem de alte partide) și a zis că Aradul pe care l-a transformat într-o comună mai răsărită va fi proprietatea lui pe veci. Veci pururi nu se va întâmpla lucrul ăsta, am comenta noi, comuniștii de la Flacăra roșie!

Azi am văzut că actualul primar Călin Bibarț, om la locul lui de altfel, ar candida independent la alegerile din 2020! Oare de ce? Am stat strâmb și am judecat drept. Sau invers. Băgăm sama că nu mai are sprijinul PNL Arad. Poate al lui Falcă (via Coldea, pentru cunoscători) l-ar mai avea teoretic, dar cum șefa este Contesa de Hășmaș, mai că ne-ar veni să credem că în PNL Arad e bai mare! Nu mai știe care cu care se înhaită, cine cu cine se cordește, cine pentru cine…. Că pe Falcă Celentano de Arad îl doare la bască, este europarlamentar, frate, banul este euro și alte cele failități, sula mi-e de Arad ca de Berlin după război, ar zice el.

Din păcate pentru arădeni, restul, pardon RESTUL de partide nu au alternativă sau alternative, așa că rămânem cu Geanina – Contesa de Hășmaș. Că, vorba aia, într-o  comună a orbilor chiorul este șef! Vai de noi!

Poate vă veți întreba unde sunt femeile din PNL Arad? Adevărata organizație de femei din PNL, una dintre cele mai puternice din țară? Poate că nu vrem să vă răspundem la această întrebare, că nu suntem Bogdani înfiltrați.

Romulus DUBĂȚ