Oare cu e să fi ultimul din țară? La politică facem referire. Noi, comuniștii de la Flacăra roșie nu știm, că în primul rând nu ne-am băgat în haznaua politicii actuale, iar în al doilea rând nu am fost în penibila situație să fim chiar ultimii. Cum este, de altfel, Dorel Căprar împreună cu organizația județeană a PSD Arad, pe care, chipurile, o conduce. Laolaltă sau tughedăr (inglejii știu cum se scrie, noi știm doar să pronunțăm) cu Mihai Fifor, alt element pesedist, oltean aciuat pe la Arad, pe deasupra și senator de Arad, chipurile. Dacă lui Căprar nu-i poți cere multe, lui Fifor – bodegarul Veoricăi Dăncilă nici atât, chiar nu mai există un pesedist de valoare în organizația din Arad? Care, cât de cât, să facă opoziție puterii peneliste care conduce strâmb, prin Falcă, Aradul de atâția amar de ani? CANCI!, voarba rumânului Șoani.

Mai deunăzi, după ce Dăncilă a luat-o peste tot de la electorat, Căprar a ieșit prin presa locală aservită pe bani de la partid și parlament, și a mulțumit pesediștilor (câteva zeci, poate) care au votat-o pe tuta de la Teleorman. Când ne-am uitat pe harta Aradului, la rezultatele din orașele și comunele județului, am văzut că e galbenă aproape toată. Cu niște unguri la Pereg, parcă, și cu un picure de menstruație la Dezna. Atât a reușit PSD condus de Căprar să realizeze. Nici măcar în comunele în care au primari, PSD-ul condus de Căprar nu a reușit să-l bată pe Klaus.

Vai de sula voastră!

Pe când demisia de onoare? Dar, cum nici Căprar, nici Fifor (flocoistul cu sacou de căpătat, din spatele Veoricăi) nu au așa ceva, PSD Arad se va duce și mai jos decât este. Dacă se poate mai jos! Dar, de unde nu este nici bunul Dumnezeu nu cere.

P.S. Căprare, când mai bagi de un botez de 700 de persoane? Nu alta, dar să-ți înfrumusețezi declarația de avere.

Explicație foto: Dar pozele unde sunt?