Vă spuneam, într-un articol anterior, că Apă – Canal, compania aflată în subordinea Consiliului Județean, scriptic, că faptic este moșia pe care Jitză Falcă își face toate menderele, este un fel de cimitir al elefanților. Toi eșuații din administrație, politică, ziaristică, firme și instituții falimentare și-au găsit un loc călduț la Apă – Canal. Și asta, grație, așa cum vă spuneam, tăticuțului Gheorghe Falcă.

Nu putem să nu râdem când ne gândim cu ce-l are la … mână Sorin Ghilea, realizator de emisiuni la muribunda TV Arad, pe Jitză de l-a angajat la Apă – Canal pe un salariu net, deci ad labam, de 3000 de ron. Fără ca acesta să presteze vreo muncă în folosul societății. Sau poate prestează în folosul botoxatului de Falcă, cel care își dă unghiile cu gel și poartă pantaloni strâmți cu sclipăț, ca traseistele.

De curând am aflat că un alt personaj public, Marcel Grec pe numele său de scenă, este angajat la Apă – Canal. Și încă într-o funcție de răspundere sau care ar trebui să fie de răspundere, aceea de șef al oficiului juridic. În pranteză fie spus, vedeți câte procese a câștigat Compania de apă în ultima vreme, accesând paginile Judecătoriei, Tribunalului Arad sau a Curții de Apel Timișoara. Pentru novici, Marcel Grec este nimeni altul decât nepotul lui Aurel – Relu Ardelean, șeful băncii Ardelean, adică Universității Vasile Goldiș Arad, instituție de învățământ superior care are, conform ARACIS, grad de neîncredere! Dacă ar fi să ne luăm după bârfitori, și chiar ne luăm, nea Relu l-a luat de mână pe Marcel (care predă și el la banca Ardelean, la Facultatea de drept) și l-a dus în birou la Falcă pe care l-a rugat să-i angajeze nepotul. Zis și făcut! De atunci Apă – Canal scrie pe capul lui Marcel Grec. Cu retribuția de rigoare (vă gândiți cam ce salariu are Marcel, ca șef, dacă Ghilea are peste 3000 de ron din banii arădenilor care trag apa la budă!). De ce l-a servit atât de prompt Falcă pe Ardelean și cu un post atât de gras plătit? Ei bine, asta vă spunem cu altă ocazie.

Serviciu contra serviciu