Șoferii arădeni știu ce înseamnă parcarea în zonele centrale ale orașului. În fiecare zi, aceeași eternă problemă: lipsa locurilor de parcare, un calvar care parcă nu se va termina vreodată, mai ales că numărul de mașini este în continuă creștere și vizionarul de la kilometrul zero barat nu ne-a oferit încă nicio soluție realizabilă rapid.

Nici polițiștii nu o duc mai bine, așa că parchează și ei cum pot. În zona sediului de pe Vârful cu Dor au noroc cu banda de biciclete, care este de două ori mai lată decât prin oraș, așa că ce să vezi, intră toată mașina, după cum se vede în poza de mai jos:

Unde mai punem că sunt și pomișorii care țin umbră … Chiar și așa, unii mai grăbiți o pun oblic, probabil ca să încapă și alți colegi. Bravo lor!

Pe Episcopiei, în zona Spitalului Matern șansele unui loc de parcare tind spre zero la orice oră din zi așa că domnul polițist a găsit soluția și a pus mașina după cum se vede mai jos:

Și sunt doar două cazuri văzute la întâmplare, probabil că sunt câteva zilnic. Ei au voie sau rutiera ˝e frații lor˝ și nu se amendează între ei?

Deci, parafrazând, trebuie să parcăm cum zice poliția nu cum parchează poliția!

 

Un șofer indignat