Vai și-amar ce a fost zilele astea în Arad, cred că de când ne știm și de când ninge peste noi nu am blăstămat și suduit cât amu de când o picat zăpada asta. Firma RER din Oradea, băgată pe gâtul arădenilor de Jiță Falcă, Celentano de Arad, fără nicio licitație, nu au avut nicio treabă, darmite să dezăpezească ulițele municipiului. Doamne, de s-ar prinde de Jița nost cam tăt ce o fost pe el din gura șoferilor și a pietonilor în zilele astea … nu putem nici reproduce, că ne temen de Dumnezo, chiar dacă suntem comuniști.

Da, cum slugoiul lu Jiță Falcăunu intitulat Barbeș ne-a postat niște poze cu 2(două) mașini ce se făceau că curăță zăpada din centru, amu am făcut și noi alte poze. Și tot uitându-ne așa la ele ne-am dat seama că aiștea de la RER Oradea îi boicotează pe ceia de la Polaris. Nu au binevoit a curăța de zăpadă intrările către tomberoanele pe care Polarisul trebuia să le ridice și au rămas pline și chiar au dat pe dinafară. Domnu conzilier Barbeș, asta nu ai văzut? Îți place că aiștea să se sabotează unii pe alții pe banii noști, dați de Jiță Falcă de la Didești, așa cum dăm noi pe o bere la birtul din cartier?

Apăi, nu mai avem cuvinte, dar mai revenim, amu vă lăsăm să vă uitați la poze, îs reale că noi nu mințâm ca aceia din capul locului, adică din biroul vizionarului șef.

Gică Gunoieru’

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.