Asta dacă ar fi să ne luăm după confrații noștri de breaslă de la CANCAN. Noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, cum nu l-am mai văzut prin colegiul unde a candidat și a intrat în Senatul României, adică prin urbe, am crezut că Mihai Fifor a fost ocupat până peste cap cu funcția de ministru al Apărării. Și s-ar putea ca tocmai așa să fi fost, că nu e de ici de colo să aperi fruntarele țărișoarei noastre. Numai că lui nea Mihai i s-ar fi aprins călcâiele după: „Șefa comunicării PSD, lider influent din subteranul partidului, Anca Alexandrescu”, conform Cancan. „Nu de azi, de ieri, însă totul era ținut la secret până zilele trecute, când cei doi iubiți se pare că au luat o decizie. Surse din PSD vorbesc de faptul că Alexandrescu și Fifor au decis să-și asume relația, având la nunta fiului lui Liviu Dragnea prima ieșire în public. Ei au venit ca un cuplu adevărat, stând la aceeași masă cu ministrul Carmen Dan, ministrul Victor Negrescu și ministrul Rovana Plumb.  Dacă Alexandrescu era singură, după o serie de relații finalizate într-un fel sau altul, Mihai Fifor avea totuși o logodnică, pe numele său Simona, care locuiește la Arad. Sursele noastre susțin că situația nu e chiar clară cu Simona, însă Anca e clar câștigătoarea mai ales că ministrul Fifor are nevoie de ea pentru a ocupa, într-un fel sau altul funcția de președinte al PSD Arad.”

Se vede de la o poștă fie că jurnaliștii de la Cancan „e” plătiți bine, fie că au oareșce interese. Noi, amărăștenii din provincie am mai aflat doar că Anca este fiica ziaristului Horia Alexandrescu și că e frumoasă, și deșteaptă, și devreme acasă.

“Așa cum a reușit Anca să-l introducă pe ministru în cercul 0 al lui Liviu Dragnea, așa va reuși să facă cumva să-l ajute să ia filiala. E ceva fata asta de n-ai văzut niciodată: era sub pielea lui Adrian Năstase, era sub pielea lui Victor Ponta, acum e sub pielea lui Liviu Dragnea, care o ascultă, e peste Viorica Dăncilă ca putere în cadrul Guvernului. Eu zic că bat clopotele de nuntă și se vor căsători, chiar am pariat cu colegii asta”, povestește o sursă DAS (Departamentul de Anchete Speciale a CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România).

Noi, ce să mai zicem, dacă o fi să fie, să fie într-un ceas bun! Și dacă nunta ar fi să fie la Arad, așa cum ar fi normal, măcar la cheful burlacilor să ne cheme. Și, stând drept și judecând strâmb, de ce nu ar intra și Fifor în grupul celor „bătuți” de soartă? Adică, al oamenilor însurați, cei care calcă, spală, fac mâncare, șterg copiii la… și, mai ales, nu ies din cuvântul nevestei. Ca noi toți, de altfel. Mai ales „scriitorii” de pe la diversele „foi” din Arad, cătane supuse, ce mai.

Cât privește nașii, cel puțin una dintre perechi va fi din Arad. Noi, cu megadepartamentul nostru de investigații militare am aflat cine e perechea, dar și unde se va ține paranghelia. Că avem șpioni până și la DGIA. Dar, despre astea după ce vedem negru pe alb invitația. Că după vorbe nu ne luăm.

COSI fan tutte   

P.S. Mulțumim Cancan pentru pont. Că poantă nu credem că este.

P.S.2 Deci, eternul „deci”, știrea conform căreia Dorel Căprar ar urma să îmbrățișeze o cerieră în Diplomație (consul, consul general etc.) ar prinde contur.

Foto: ziare.com

(P)