UTA a început săptămâna fotbalului de amator așa cum a promis Popică, două zile dedicate antrenamentelor, în rest, treaba lor ce fac, dar noi, utiștii vechi nu putem dormi noaptea. Păi cum mama supărării să mai înțelegem ceva după ce anual or intrat în club milioane de euro de la taxele și impozitele plătite de arădeni, plus ceva din transferuri de jucători, și noi tot cu nădragii rupți în cur suntem?

Gigi Falcă și Șoani Meszar or pus la cale o treabă bună pentru ei dar păguboasă pentru UTA și suporteri. An de an, au plecat peste un milion de euro spre un ONG din care probabil se sifonau cât trebuia și restul țineau în viață un fotbal la granița dintre amatori și profesioniști.

Acum, când legea e clară și s-ar putea da bani la jucători din bani publici, ne întrebăm ce îl mai reține pe Gigi Falcă? Posibil să-i convină situația cu finanțarea de până acum sau, poate că deja pe anul 2018 au virat toți banii către Meszar și acesta din urmă i-a … evaporat deja.

Nu credem că se va obosi Gigi Falcă să explice situația, la fel cum nici Șoani Meszar nu a binevoit în acești vreo 5 ani să dea socoteală despre folosirea banilor publici primiți din taxe și impozite locale.

Doar o nouă conducere a orașului va mai putea aduce o speranță utiștilor vechi și noi, care mai apucă să trăiască până atunci …

Chibițul