În mod cert, pentru o poștă este nevoie de mai multe persoane, adică de angajați că asta vroiam să spunem. Așa că la (re)ctitorirea istorică a poștei de pe Eminescu au luat parte mai multe somități conduși de nimeni altul decât șeful cu apărarea din camera deputaților, Dorel Căprar, (încă) șeful de la PSD Arad. Cel de-al doilea om de la poșta română, în persoana pizzarășului arădean Beni Vărcuș i-a invitat la poștă și pe tovarășii (ai lor, nu a noști) pe Ilie Cheșa, era să zicem alias…, și pe cei doi derutați, pardon deputați: Todor și Tripa (că pe bietul Jiță Săplăcan, eternul consilier, l-au forțat) să-și facă un chip pentru istorie și eternitate (nu Eternitatea!). Mai e una blondă trasă în chip, dar despre care nu vrem să vorbim. Fiindcă nu credem că e un pion principal de la poștă (sau?).

Cert este că s-au chipărit (pozat) în linie, nu în cerc. Asta ca să nu se răzbune cumva istoria pe ei. Noi, stimați cititori comuniști ai noștri, cu siguranță că s-au văruit păreții. Dar, după cum le știm felul celor de acolo, tot un ceas veți sta până cineva de la ghișeu va binevoi să-ți dea un timbru.

Cât despre ajunctul de la poșta națională, Beni, nimic de spus, el știe că limba e bună. Chiar și la a lipi timbrul pe scrisoare.

Colița din TIMBRE

3 COMENTARII

  1. Poza e de fapt o promovare mascată a duduii din spatele cântarului. Chiar dacă nu se vede, unul de la PDL spunea( pesurse) că ar fi Olguța. Numai că, ghinion, aceea e în Craiova nu în Craiva.

Comments are closed.