Falcă, șeful manevrelor din Arad, este în corzi. Am mai spus-o și noi, au mai spus-o și alți confrați de breaslă. Cât mai durează hegemonia lui Falcă, dracu știe. Sau mai bine zis profcurorii și judecătorii care au în lucru dosarele lui Falcă, scoase la iveală odată cu dispariția (vorba vine, că securiștii nu-și pierd obiectul de activitate niciodată) lui Florian Coldea, fostul „el capo” din SRI-ul românesc.

Ei bine, confrații de la livearad.ro au publicat, astăzi, un articol bine documentat despre situația la zi a lui Gheorghe Falcă în interiorul PNL-ului. Mai mult, pe surse am aflat că primarele Aradului ar avea probleme și cu șefia PNL Arad, alegerea sa fiind contestată la București, la centru, și că președinția interimară organizației arădene ar putea fi luată de Traian Igaș, fost ministru de interne al României. Gogule, credem că pentru tine scroafa e moartă în coteț. Și că a venit începutul sfârșitului.

„Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, pare obişnuit să parieze pe „cartea” necâştigătoare. După ce de-a lungul timpului a fost învins de Cătălin Predoiu, în bătălia internă pentru candidatura la Preşedinţia României, de PSD la alegerile parlamentare, din decembrie 2016, acum Gheorghe Falcă mizează pe combinaţia Alina Gorghiu-Vasile Blaga.

Liderii filialelor PNL din vestul şi centrul ţării s-au întâlnit săptămâna trecută, vineri, la Cluj-Napoca, pentru a stabili candidatul pe care aceste filiale îl vor susţine. Deşi s-a încercat convingerea primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan, să o facă acesta a refuzat. Acum, tabăra din care face parte Falcă încearcă găsirea unui contracandidat pentru Ludovic Orban (provenit din vechiul PNL).

Acesta din urmă este cotat cu cele mai mari şanse să câştige preşedinţia PNL la nivel central, semn că Falcă este, din nou, în tabăra pierzătoare.

Răzvan Crețu (livearad.ro)”